2023. október 19., csütörtök

Chiara - Repülj,szitakötő! végleges borító

Sziasztok! Hamarosan megjelenik Chiara - Repülj, szitakötő! című könyve, aminek én terveztem a borítóját. Ez lesz a 22. könyv, ami az én tervemmel jelenik meg nyomtatásban. Már alig várom, hogy előben is megcsodáljam.


Fülszöveg:

Verseket írt.
Titkolózott és hazudott.
Meghalt.

A szerelem mindig elég?

A huszonhárom éves Laura írországi tanulmányait félbeszakítva érkezik haza a húga temetésére. Karina tizenhét évesen vesztette életét, egy esős novemberi délután a város legendás Ördög-hasadékába zuhant. Minden jel arra mutat,
hogy a halála baleset volt.

Amikor azonban Laura szembesül vele, hogy közel sem ismerte olyan jól Karinát, mint hitte, nyomozni kezd. Mit keresett a húga esőben az Ördöghasadéknál? Hogy zuhanhatott le, mikor mindannyian tudják, hova ne lépjenek? Miért mondta azt az apjuk, hogy Karina megölte magát?

Laura egyetlen támasza a legjobb barátja, Máté, aki iránt nem várt érzések ébrednek benne. Attól tart, hogy mindez megmérgezheti a barátságukat, így miközben Karina verseit felfejtve igyekeznek kideríteni, mi is történt, Laura mindent megtesz azért, hogy elnyomja magában az egyre erősebben tomboló vágyat.

De megbirkózhat-e egyszerre a gyásszal és a szerelemmel, a bűntudattal és a szenvedéllyel, valamint a világát felforgató titkokkal? Elárulhatják-e a versek, hogyan halt meg Karina? Mi az ára a hazugságoknak?

Merész és felkavaró történet az igazság kereséséről,
a testvéri szeretetről és a szerelem erejéről.

Jegyezd elő ide kattintva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates