2023. augusztus 31., csütörtök

# borító # borítópályázat

Borítópályázat győzelem - Chiara - Repülj, szitakötő!

Sziasztok!

Véget ért Chiara borítópályázata, legnagyobb örömömre az én tervem választotta győztesnek. Ez az első hely igazán különleges számomra, mert az írónő hatalmas példaképem. Elmondhatatlanul sokat jelent! Köszönöm szépen!


"215 terv érkezett a Repülj, szitakötő! borítótervező pályázatára, közülük kellett kiválasztanom azt a hat tervet, amelyet a kiadó figyelmébe ajánlok. Nem volt könnyű feladat, mert rengeteg gyönyörű, különleges, ötletes terv érkezett, de végül is sikerült összeállítani a listámat.

1. Ambrús Reni terve

Még egy terv, amely első látásra szerelem volt. Ez a kép hozza számomra legerősebben a történet hangulatát, az elveszettséget, az elmúlást, még a titkokat és a misztikumot is érzem benne, a háttal álló lány pedig egy az egyben Laura. Abban, ahogy áll, mintha lenne némi bizonytalanság, tétovaság, és nem is látni biztosan, húzódik-e előtte út – mindennek olyan jelentése van, ami nagyon illik a történethez. Arról már nem is beszélve, hogy szerintem gyönyörű és megragadó ez a kép.

Ezt a hat tervet a kiadó figyelmébe ajánlom – a végleges döntést Katona Ildikó, a kiadóvezető hozza meg –, Reninek pedig egy dedikált könyvvel szeretném megköszönni a munkáját."

https://papirsziv.wordpress.com/2023/08/31/boritotervezo-palyazat-eredmenyhirdetes-2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates