2021. augusztus 18., szerda

# borító

Új borító - Tavi Kata - Tagadj mindent!

Sziasztok! Még tavaly volt egy borítópályázat, ahol első helyen végzett a munkám, sajnos azonban a vírushelyzet miatt a kötet nem jelenhetett meg. Szerencsére idén már semmi akadálya, hamarosan érkezik Tavi Kata legújabb regénye, a Tagadj mindent!, ami az egyik kedvenc tervem az eddigiek közül. A végső borítót kicsit módosítanunk kellett, de így sokkal jobban tetszik nekem is. Remélem, ti is így gondoljátok majd.

Fülszöveg:

Váradi Emma tizenhét éves, és úgy érzi, nincs sem otthona, sem igazi családja. Rideg nagynénje és nagybátyja koloncként tekint rá, ráadásul az iskola mellett kénytelen dolgozni az éttermükben, nehogy kitegyék a házukból.

Bármit megtenne azért, hogy megtalálja távoli rokonait, akik végre szeretettel fordulnának felé. Egy kis lógás az iskolából és némi betörés cseppet sem tűnik nagy árnak. Csak éppen azzal nem számol, hogy Barabás Konrád, az eszméletlenül helyes, huszonkét éves rendőr tetten éri.

A fiú alkut ajánl Emmának: nem tartóztatja le, de más módszert kell választania, hogy rendbe tegye az életét.

Az út, amit Konrád javasol, sokkal ijesztőbb, mint betörni valahová, sőt, még Emma egykori legjobb barátnőjének bosszújánál is ijesztőbb. Ez az út elvezeti Emmát önmaga megismeréséhez. Ez az út randik és vonzalmak között vezet. Ez az út megmutatja, hogy a szeretetnek mennyi arca van. És ráébreszti Emmát, hogy ő sem tévedhetetlen. Ez az út segít Emmának megnyílni és felvállalni az érzéseit. Te mit tennél meg azért, hogy megtaláld a helyed a világban?

Beleolvasó:  katt ide!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow Us @soratemplates